Title Image

Over Solo

solo-haarverzorging-binnenkant-over-solo

Welkom bij Solo Haarverzorging.

Bij Solo Haarverzorging staat aandacht voor de klant centraal. Kom tot rust en ontspan in een oude woonboerderij gelegen in het buitengebied van Hoevelaken. Met meer dan 30 jaar aan kapperservaring kunt u bij Solo Haarverzorging terecht voor iedere kappersbehandeling. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met  producten van hoge kwaliteit.

Haarwerken bij Solo Haarverzorging.

Ook biedt Solo Haarverzorging integere en professionele hulp bij het informeren en verwerven van een haarwerk. Omdat de aanschaf van een haarwerk vaak een emotionele gebeurtenis kan zijn, biedt Solo Haarverzorging de mogelijkheid om buiten de reguliere openingstijden, een afspraak in te plannen. Hierdoor bent u verzekerd van rust en volledige privacy tijdens uw afspraak. Bent u voor een haarwerk vanwege ziekte of een andere reden niet in de gelegenheid om naar Solo Haarverzorging te komen, dan is een afspraak op locatie mogelijk.

solo-haarverzorging-haarwerken-over-solo
solo-haarverzorging-roos-sandra-over-solo

Sandra & Roos

Sandra
 

Mijn naam is Sandra Herder, gespecialiseerd haarwerker en haarstylist met ruim 35 jaar aan ervaring. Mijn wens om klanten in een rustige omgeving, persoonlijker te kunnen behandelen heb ik in 2016 gerealiseerd door zelfstandig verder te gaan onder de naam Solo Haarverzorging.

 

 

 

Graag tot ziens bij Solo Haarverzorging

– Sandra

Stuur gerust een bericht.

Heeft u een vraag over haarverzorging of een haarwerk? Of wilt u graag een afspraak maken?

Vul dan het onderstaande formulier in. Wij proberen uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.